Verdensnyhet i LEGOLAND®

Verdensnyhet i LEGOLAND®

LEGOLAND har investert 85 millioner kroner for å skape en opplevelse du og dine barn aldri vil glemme. Fra i mars kan du møte de kjente heltene fra NINJAGO-universet og teste ut egne ninja-evner innen presisjon, hurtighet og teamwork. Best av alt: det hele er køfritt!

Det nye NINJAGO-området kan best beskrives som en «treningsleir» hvor gjestene bl.a. lærer å mestre elementer som jord, ild, lyn og is. Alt for å bli i stand til å bekjempe NINJAGOS kjente skurker.

Den interaktive verdensnyheten LEGO® NINJAGO® – The Ride, er den største og mest spektakulære investeringen i LEGOLANDs historie. På denne turen tas helt ny teknologi i bruk for å omdanne deltakernes egne bevegelser til ulike ninjakrefter.

LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, NINJAGO and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group. ©2016 The LEGO Group.
LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, NINJAGO and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group. ©2016 The LEGO Group.

En innlevelse du aldri før har opplevd

I NINJAGO – The Ride setter man seg ombord i et vogntog hvor man allerede fra første meter blir sugd dypt inn i de mørkeste kriker og kroker av NINJAGO-universet. Turen er såpass nervepirrende at den også utfordrer de litt eldre barna. Deltakernes egen kamp mot ninjaene blir omdreiningspunkt for den 3,5 minutter lange turen.

Det hele foregår mens man reiser gjennom et overveldende 4D-univers som utfordrer alle sanser. Her blir det stilt krav til presisjon og teamarbeid på en måte som aldri før er sett i en fornøyelsespark. Og innlevelsen blir selvsagt deretter: grensesprengende!

Et land for hele familien

NINJAGO-området er fylt med både innen- og utendørsaktiviteter for hele familien. Alt handler om aktiv lek, samarbeid og interaksjon. Blant annet får du prøve deg på klatring, legobygging, reaksjonsøvelser og en utfordrende laserlabyrint hvor du på tid og ekte ninjavis må smyge deg gjennom hele 30 laserstråler. Men her er så mye mer. Hver lille del av NINJAGO-området gjemmer på særegne og spennende opplevelser og du vil oppleve at det her er tenkt på hver minste detalj. 1,5 tonn legoklosser er brukt på det 5100 m2 store området og du vil gjenkjenne alle de berømte NINJAGO-figurene.

Verdenssuksess

NINJAGO er et univers som er kjent og elsket av barn i hele verden. Historien handler om vennskap, om det gode mot det onde, og ikke minst en masse aktiv lek som gjør den helt opplagt og velegnet for levendegjøring i en LEGOLAND-park.

Ved siden av det nye området i parken lages det også 24 NINJAGO-temarom på Hotel LEGOLAND, så opplevelsen av universet kan fortsette også etter at parken stenger.

NINJAGO-området åpner sammen med LEGOLAND i mars 2016.

398