Nyt late dager med kort vei til alt

Nyt late dager med kort vei til alt

Ut mot Vesterhavet, en svipptur unna Hirtshals, ligger oasen alle feriesugne nordmenn burde merke seg. På smale landeveier blir du enkelt ført til Skallerup Seaside Resort.

Dette er feriesenteret med stor F. Når du har parkert bilen og gjemt nøklene nederst i ferieveska, kan du la den stå til ferieoppholdet er over.

282 feriehus og leiligheter: Skallerup Seaside Resort byr på alt fra leiligheter for to personer til feriehus med sengeplass til 12.

På den danske vestkysten, mellom Lønstrup og Tornby, rett ved kilometerlange standstrender, ligger det 282 feriehus. Smale gater snor seg gjennom hele området og du kan selvfølgelig sette fra deg transportmiddelet ditt rett utenfor feriehuset som står klart til dere.

Stue, kjøkken, bad, soveværelser, terrasser og kort vei til både strand og feriesenter er alltid inkludert. Her kan du leie feriehus med opptil 12 sengeplasser. I den helt andre enden av bestillingsskalaen finner du en leilighet som passer perfekt for deg og din kjære!

Trenger du mat i kjøleskapet, skaffer du deg det på områdets egne matbutikk. Har du lyst på en kaffe eller noe gjærbakst,  får du tak i det på kafeen. Vil du ut å spise en kveld, er det to restauranter på området. Vil dere bestille pizza og ta med hjem til huset, gjør du det på feriesenterets egne pizzarestaurant.

Her kan dere boltre dere i aktiviteter

Når du kommer inn på området, er det vanskelig å få en oversikt over alle tilbudene med en gang. Det betyr at du og familien må ut på oppdagelsesferd – her må det testes og sjekkes. Og dere kommer kanskje til å bli overrasket over hvor mye som kan finnes på ett og samme sted. Her finner dere nemlig alt mulig – for både store og små.

Vannland for alle: Små og store kan boltre seg i det våte element. Her er det blant annet flere morsomme sklier.

Et stort lekeland, vannland, aktivitetspark, klatrepark, basseng, bowling, bordtennis, innebandy, badminton, fotballbane, minigolfbane og bondegård er for eksempel noen av aktivitetene barna kan velge mellom!
De voksne kan selvfølgelig også dyrke fritidsinteressene sine her. Enten om det er på den flunkende nye fitness-avdelingen eller i det fullskala og romerskinspirerte spa-senteret, «Romulus». Vil dere finne på noe utendørs kan dere leie sykler eller mountain bikes. Det er også flere fine turstier i nærheten og en utvendig park med treningsapparater.

En irsk pub har også funnet veien til dette feriesenteret. Den ligger i sammenheng med bowlingbanen og rett ved en liten kinosal, som stadig viser populære tegnefilmer eller andre blockbustere.

Hils på dyra på bondegården: Kaniner, geiter, dådyr, hester og katter bor på Klithusegaarden. Her kan man ri på hest også om man vil.

– Vi er opptatt av å utvikle oss hele tiden, forteller Mette G. Clausen, salg- og markedssjef og viser til utviklingen som har skjedd på stedet siden 1975.

Siste nytt var 10 nye feriehus som sto på plass, ferdig møblert og klare for å motta gjester til påske. I 2012 var fitness-avdelingen på 400 kvadratmeter ferdig.

Åpne dører året rundt

Det er ikke en dag i året du kan risikere å komme til lukket dør på Skallerup Seaside Resort – dette er et helårs feriesenter.

– Vi har lagt opp til å tilby våre gjester deilige dager – 365 dager i året, sier Mette G. Clausen.
Og når man sitter på et feriesenter som har utallige aktiviteter både inne og ute, vil dere finne alt dere trenger, enten dere er på familieferie, en vennegjeng på tur eller du er ute etter å dyrke kjærligheten med din utkårede. Med over 70 års erfaring vet Skallerup Seaside Resort hva som gjelder. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Alt er gjennomtenkt og gjennomtenkt med fingerspissfølelse.

Feriesenteret ligger cirka 20 km fra ferjekaia i Hirtshals. Du kommer deg dit med Fjord Line hver eneste dag fra Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Langesund.

658