Fårup Sommerland gir deg de heftige opplevelsene

Fårup Sommerland gir deg de heftige opplevelsene

Langt ute i skogen - der hvor fuglene synger, ekornet hopper fra tre til tre og reven gjemmer seg i sin hule. Der kan du høre latter og gledesrop.

Der finner du nemlig Fårup Sommerland, som lever av å dele ut heftige og minnerike opplevelser til hele familien.

Fårup Sommerland er Danmarks eldste av sitt slag. Fornøyelsesparken er også en av Danmarks største turistattraksjoner, mye takket være en herlig meny med aktiviteter. Her kan du frese gjennom ville badesklier og bli med på barnetivoli. Sommerlandet har Danmarks største vannland. Her vil verken barna eller den eldre garde kjede seg!

Et lite adrenalinkick i det våte element er aldri å forakte.
Et lite adrenalinkick i det våte element er aldri å forakte. Foto: VisitAalborg

Rutsjing i høy hastighet

I parken finner du Danmarks beste oppvarmede Aquapark. Hele familien har sjansen til å utfolde seg i de ville bølgene i Bølgebassinet, suse om kapp på Surfhill, eller kjøre sammen i kjemperingene i Vandslangen. Så fort inngangsbilletten er betalt, kan du fritt benytte Aquaparken hele dagen. Trives du som fisken i vannet, kan du med god samvittighet bruke hele dagen på vannlek og moro.

 

I løpet av 2015 fikk dessuten vannparken to nye rutsjebaner: «Vandkanonen» med fritt fall og to loops, samt «Vandfaldet» med full fart, 35 meter ned. De nyeste utfordringene er spesielt til deg som elsker fart og spenning. Er du en av de som virkelig liker søker de råe opplevelsene, bør du ikke gå glipp av Orkanen. Den kjører både over og under vann med hele 75 km/t.

I de fartsfylte rutsjebanene vil barna komme til å hygge seg - og kanskje også foreldrene.
I de fartsfylte vannskliene vil barna komme til å hygge seg – og kanskje også foreldrene. Foto: VisitAalborg

4D-opplevelse i kinoen

Når vannhyggen er unnagjort er det kanskje dags for å utfordre sansene i 4D-kinoen. Her får man servert en filmopplevelse utenom det vanlige. Du og din familie blir selv en del av filmen, og det dukker opp flere overraskelser underveis. Plutselig rister setene fram og tilbake. Plutselig sprøyter en vannstråle deg i ansiktet. Plutselig kommer filmen ut av skjermen. Opplevelsen gir deg garantert sug i magen!

Fårup har flere aktiviteter å by på. Barnetivoliet er en klassiker. Om sulten skulle melde seg er det flere muligheter. Sommerlandet har egen buffetrestaurant, men det er også mulig å nyte medbrakt mat. Inne på området finnes flere grillsteder som egner seg godt til piknik. Disse kan fritt benyttes av sommerlandets gjester.

Piknik med familien går fint an å få til i Fårup Sommerland. Foto: Fårup Sommerland
Piknik med familien går fint an å få til i Fårup Sommerland. Foto: Fårup Sommerland

Bo midt i Danmarks morsomste skog

I mai 2016 åpner dessuten det helt nye Hotel Fårup (fire stjerner), med beliggenhet midt i Fårup Sommerland. Hotel Fårup er et vaskeekte familiehotell, hvor skogstemaet har blitt med helt inn på hotellrommene. Fra rommene er det dessuten fantastisk utsikt over sjøen, Orkanen og Falken.

I 2015 ble for øvrig Fårup Sommerland kåret til nest beste fornøyelsespark i konkurranse med flere store parker i Europa. Samme år fikk Fårups personale en internasjonal pris for å levere verdens tredje beste service. Av andre hedersutmerkelser ble Fårup i 2012 og 2013 kåret til Nordens beste sommerland. I 2012 rangerte det amerikanske magasinet Amusement Today Fårup til å være verdens tredje beste familiepark.

529