Fyll høstferien med skummel lego i LEGOLAND®

Fyll høstferien med skummel lego i LEGOLAND®

Trodde du det var for seint å besøke LEGOLAND® i år? Tro om igjen! Ta med deg familien inn i en park der spøkelser, edderkopper, gresskar og en rekke Halloween-aktiviteter venter dere i høstferien.

Høstferien er er like rundt hjørnet både i Norge og Danmark. Og det er bare å glede seg. For det er fortsatt deilig å være norsk, i både Danmark og LEGOLAND®. Fra lørdag 8. oktober og tre uker frem i tid, byr parken på sitt hittil største Halloween-program med kveldsåpent flere dager. Høstferie i LEGOLAND®  har definitivt alle ingrediensene for en morsom, og muligens litt skummel opplevelse for barna i år.

Høstferie i LEGOLAND®

Halloween har med årene blitt mer og mer populært i Norden. Nå er det ikke lenger bare i USA at barn og unge kler seg ut og går ”knask eller knep”. Det er også mer vanlig at folk ”pynter” huset sitt, blant annet ved å sette ut gresskarlykter.

Fenomenet har også nådd fornøyelsesparkene, og LEGOLAND® er intet unntak.

 LEGOLAND® er pyntet til Halloween og klare for å gi deg en flott høstferie. Høstferie i LEGOLAND® kan bli en morsom og litt skummel affære.
LEGOLAND® er pyntet til Halloween og klare for å gi deg en flott høstferie.

Parken blir da pyntet opp med masse lys og skremmende effekter. I tillegg er naturligvis også de vanlige attraksjonene du er vant til å se, åpne.

-Våre kreative sjeler har det ekstra travelt med å forandre den hyggelige parken til et paradis for edderkopper og spøkelser. Det er massevis av imponerende detaljer, og våre gjester kan blant annet krabbe inn i et enormt lego-gresskar som er bygget med mer enn 100.000 legoklosser, forteller Kasper Trangsig, pressekontakt i LEGOLAND®.

Hils på heksa som vil hjelpe deg

Parken frister med flere spennende Halloween-aktiviteter. ”Brick and Treat” er noe helt nytt av året der du kan gå en ”eventyr-rute” som besøker flere forskjellige hus. Og om dere oppfører dere fint, venter det belønning i form av gaver og godteri fra beboerne i de fem husene.

”Den forheksede Skog”ønsker deg også velkommen på besøk. Her må du skjerpe alle sansene. Den gode heksa hjelper deg på ferden gjennom skogen, men hennes onde søster må du passe deg for…

I tillegg kan du i høstferien være med på å bygge en stor Lego-mosaik med Halloween som tema, og naturligvis kan barna bygge sitt eget Lego-gresskar som blir en del av en stor utstilling i parken.

 LEGOLAND® er pyntet til Halloween og gresskar er noe du garantert vil få øye på om du besøker parken i høstferien.
LEGOLAND® er pyntet til Halloween og gresskar er noe du garantert vil få øye på om du besøker parken i høstferien.

Bygger du et gresskar, er du også med i trekningen av esker med lego.

Miniland vil også, for første gang, være i Halloween-stemning, og det vil også være flere show i parken der både store og små blir underholdt.

Sjekk også ut folkets fem LEGOLAND®-favoritter, så har du flere ting på lista mens barna blir underholdt.

Opplev Skandinavias største badeland på turengoo

Høres høstferie i LEGOLAND® gøy ut? I såfall kan du bestille din tur her. Prisen inkluderer båtreise tur/retur fra Bergen, Stavanger (lugar inkludert) eller Langesund (lugar ikke inkludert) for to voksne og to barn med personbil, samt to overnattinger i en leilighet ved Lalandia i Billund, som ligger et steinkast fra Legoland. Her har du andre tips til hvor du kan bo hvis du vil tilbringe høstferien i LEGOLAND®.

Lalandia i Billund ligger like ved LEGOLAND®. Her kan barna kose seg i et stort badeland.
Lalandia i Billund ligger like ved LEGOLAND®. Her kan barna kose seg i et stort badeland.

Lalandia er en opplevelse i seg selv med badelandet Aquadome og alle de andre barnevennelige aktivitetene som finnes.

PS: Det er verdt å merke seg at LEGOLAND® har stengt 5. og 6. oktober i uke 40, samt 12. og 13. oktober i uke 41, som er de norske høstferieukene. For ytterligere informasjon, sjekk www.legoland.dk.

617