Lalandia i Danmark er den perfekte ferien

Lalandia i Danmark er den perfekte ferien

Ferie i Danmark i sommer? Da bør du besøke Lalandia i Billund. Det blir en sommerferie der barna aldri vil kjede seg. Legoland ligger kun et steinkast unna.

Bak de flotte, sydlandske husfasadene i Lalandia i Billund, skjuler det seg hyggelige og barnevennlige restauranter, spennende butikker og aktiviteter for hele familien.

Klatreveggen er en av mange aktiviteter i Lalandia. (Foto: Thomas Fryd)
Klatreveggen er en av mange aktiviteter i Lalandia. (Foto: Thomas Fryd)

Dra på oppdagelsesferd i Lalandia

Ta familien med på oppdagelsesferd i den imponerende arkaden, der himmelen alltid er blå. Når turen går til Lalandia, venter en verden full av lek med alt fra skøytehall og skibakke, til minigolf, bowling og klatrevegg. Over 30 forskjellige aktiviteter danner rammen rundt en vellykket ferie for alle, uansett vær og vind.

I Lalandia kan de minste kose seg i Monky Tonky Land
I Lalandia kan de minste kose seg i Monky Tonky Land (Foto: Thomas Fryd)

Monky Tonky Land – Danmarks morsomste lekeland

Slipp fantasien løs i det morsomme og barnevennlige Monky Tonky Land, der det er underholdning nok til flere dager. I det store lekelandet kan du bygge fantasihus i Lego-området, klatre til topps i klatrejungelen, prøve miniballbanene, grave etter gull eller bli med på ansiktsmaling, dropslaging eller bollebaking (for barn 0-12 år).

Matopplevelser for en hver smak

Når magene begynner å knurre etter en deilig og aktiv dag, er det gode muligheter for å få dempet sulten og slukket tørsten i en av de hyggelige og barnevennlige restaurantene. Ta familien med gjennom de hyggelige arkadene, gå på oppdagelsesferd i det store utvalget av spisesteder, og nyt alt fra italienske lunsjretter til amerikanske klassikere i flotte og autentiske omgivelser.

Feriehus i Danmark er populært blant mange.
I Lalandias feriehus ligger alt til rette for at familien skal trives.

Det perfekte bostedet for familien

Våre lyse feriehus og fantastiske feriesenter danner rammen for mange herlige opplevelser og ferieminner. Med mange forskjellige type feriehus, har Lalandia et feriehus som passer for en hver familie.

Et lite steinkast fra Lalandia, finner du også LEGOLAND®. Der kan du i år oppleve verdensnyheten LEGO® NINJAGO® – The Ridei tillegg til alt det andre LEGOLAND® har å by på. Her står høydepunktene i kø.

Reis sjøveien til Danmark

Til Danmark kan du reise fra flere norske byer. Fjord Line seiler fra Bergen, Stavanger, Kristiansand og Langesund. Etter ankomst i Hirtshals venter en biltur på drøyt 20 mil, før moroa kan starte i Lalandia og LEGOLAND®. Bestill din reise til Danmark her.

 

 

390