Slik unngår du at panikkalarmen går!

Slik unngår du at panikkalarmen går!

Hva i alle verden skal vi finne på med barna i år? HJELP!

Kjenner du deg igjen?

Skiutstyret er arkivert. Bjørka har fått bladene på. Vinterjakka ligger for lengst i en sort sekk i kjelleren og sommerdekkene ruller på bilen. Kollegaene begynner å snakke om den kommende ferien på lunsjrommet og i butikkene er vårsalget for lengst i gang. Så kommer den. Først sigende, så ubønnhørlig og ubehagelig brått på. Panikken. Spørsmålet.

HVA I ALL VERDEN SKAL VI FINNE PÅ MED BARNA I ÅR? HJELP!

Enkel medisin

Kunne du tenke deg å slippe panikkfølelsen? Slippe VM i armer og bein? Slippe å ende opp med en b-løsning? Vi kan i år skryte på oss 25 ÅRS ERFARING med å løse slike problemer, og har medisinen klar: Finn ut hva dere skal og bestill tidlig! Enkelt og greit!

Det kan dere si det, tenker du kanskje? Ja, visst kan vi det ?
Les videre og se hva som sikrer årets sommerferie for deg og dine en soleklar plass i minneboka.

Medisinen medfører at du og familien pakker bilen, setter dere til rette og ruller nærmeste vei til Langesund, Kristiansand, Stavanger eller Bergen. Alt ettersom hvor dere bor. Fremme i én av de fire byene speider dere etter en lekker koloss som ligger og dupper i vannskorpa. Den er malt rød og på siden står det å lese med store bokstaver: Fjordline.com!

Miljøskipene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord tar deg daglig fra Bergen, Stavanger og Langesund til Hirtshals i Danmark. Fra Kristiansand suser HSC Fjord Cat over Skagerrak på utrolige 2 timer og 15 minutter. Foto: Fjord Line
Miljøskipene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord tar deg daglig fra Bergen, Stavanger og Langesund til Hirtshals i Danmark. Fra Kristiansand suser HSC Fjord Cat over Skagerrak på utrolige 2 timer og 15 minutter. Foto: Fjord Line

 Følelsen heter forventning

Vel på innsiden kan dere senke skuldrene, spise godt, kose dere og simpelthen kjenne på spenningen over hva som snart skal skje. Forventning er vel det vi gjerne kaller følelsen. Den gode følelsen. Du kjenner den igjen.

For når skipet, som er den egentlige benevnelsen på kolossen, klapper trygt til kai i Hirtshals i familiens forventningsspekkede og fullpakkede bil, er dere 22 kilometer, eller 25 fartsgrenseminutter unna målet: Skallerup Seaside Resort.

Gigantområde som inneholder "alt"!
Gigantområde som inneholder «alt»! Foto: Skallerup Seaside Resort

Og hvorfor er dette målet da?

Forklaringen er som følger: Er barna våre lykkelige, er gjerne vi foreldre det også. Og aller best, er det når vi gjør noe morsomt sammen. Og det er her svaret ligger!

En forundringspakke!

Altså svaret ligger helt ut mot Vesterhavet, på et kjempeområde som i mer enn 60 år har vært viet til kos, adspredelse og batterilading for familier. Og i det senere også for par som ønsker tid til hverandre.

Dette området har virkelig «alt». Når dere parkerer bilen etter å ha unnagjort de 22 kilometerne fra Hirtshals, kan dere praktisk talt gjemme nøklene nederst i ferieveska, og la den stå til ferieoppholdet er over. Se bare her: et stort lekeland, vannland, aktivitetspark, klatrepark, basseng, bowling, bordtennis, innebandy, badminton, fotballbane, minigolfbane, kreative verksteder, ridesenter, bondegård og selvsagt: MILELANGE STRENDER!

Og – det er mere.

Milelange strender kloss inntil feriehusene. Foto: Skallerup Seaside Resort
Milelange strender kloss inntil feriehusene. Foto: Skallerup Seaside Resort

Det er selvsagt herlig når vi voksne er aktive sammen med barna, men av og til smaker det veldig godt med egentid også. På Skallerup er det rikelig med anledninger til denslags. Enten det er på den flunkende nye fitness-avdelingen eller i det fullskala og romerskinspirerte spa-senteret, «Romulus». Utendøres kan du leie sykler eller mountain bikes.

Det er også flere fine turstier i nærheten og en utvendig park med alt av treningsapparater.

 

Egentid og egenpleie. Skallerup har et av beste spa. Foto: Skallerup Seaside Resort.
Egentid og egenpleie. Skallerup har et av beste spa. Foto: Skallerup Seaside Resort

Feriehus i alle varianter

Under drømmeferien ved Vesterhavet, bor du naturligvis på området. I et av feriesenterets mange feriehus. Her finner du alle varianter, størrelser, standarder og prisklasser. Samtlige ligger i kort gangavstand fra strand, aktiviteter, butikk og restauranter.

Et typisk feriehus på Skallerup Seaside Resort. Foto: Skallerup Seaside Resort
Et typisk feriehus på Skallerup Seaside Resort. Foto: Skallerup Seaside Resort

Og om ikke dette var nok!

Den som skulle gå tom for påfunn og aktiviteter under ferieoppholdet på Skallerup Seaside Resort, må være en vanskelig knekt å tilfredsstille. Likevel – det er jo gjerne slik man tenker at bra kan bli bedre og at perfekt kan bli enda mer perfekt. Det får være opp til hver og én. Poenget er like fullt:

Skulle dere velge å grave bilnøkkelen opp fra bunnen av ferieveska for å ta en tur, så er det slik at legendariske Fårup Sommerland ligger kun snaue 40 minutter med bil sør for Skallerup!

Så: HVA I ALL VERDEN SKAL DU FINNE PÅ MED BARNA I ÅR?

 

 

 

 

 

 

801