Slik unngår du VM i armer og bein!

Slik unngår du VM i armer og bein!

Er barna våre lykkelige, er gjerne vi foreldre det også. Derfor tør vi med rak rygg å påstå at følger du veien vi staker ut for deg nedenfor, er du på god vei til selve Lykkeland.

Se for deg: vi har passert 17. mai. Bjørka har for lengst sprunget ut. På gatene går ungdom i røde kjeledresser og feirer 13 års skolegang. Kollegaene begynner å snakke om den kommende ferien på lunsjrommet og i butikkene er vårsalget for lengst i gang.

Så kommer den. Først sigende, så ubønnhørlig og ubehagelig brått på.

Panikken. Spørsmålet:

HVA I ALL VERDEN SKAL VI FINNE PÅ MED BARNA I ÅR? HJELP!

Temmlig ukomplisert svar

Kunne du tenke deg å slippe panikken? Slippe armer og bein? Slippe å ende opp med en b-løsning? Vi kan i år skryte på oss 25 ÅRS ERFARING med å løse slike problemer, og har medisinen klar: Finn ut hva dere skal og bestill tidlig! Enkelt og greit!

Det kan dere si det, tenker du kanskje? Ja visst kan vi det 🙂
Les vidre og se hva som sikrer årets sommerferie for deg og dine en soleklar plass i minneboka.

Medisinen medfører at du og familien pakker bilen, setter dere til rette og ruller nærmeste vei til Langesund, Kristiansand, Stavanger eller Bergen. Alt ettersom hvor dere bor. Fremme i én av de fire byene speider dere etter en lekker koloss som ligger og dupper i vannskorpa. Kolossen er malt rød og på siden står det å lese med store bokstaver: Fjordline.com!

Miljøskipene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord tar deg daglig fra Bergen, Stavanger og Langesund til Hirtshals i Danmark. Fra Kristiansand suser HSC Fjord Cat over Skagerrak på utrolige 2 timer og 15 minutter. Foto: Fjord Line
Miljøskipene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord tar deg daglig fra Bergen, Stavanger og Langesund til Hirtshals i Danmark. Fra Kristiansand suser HSC Fjord Cat over Skagerrak på utrolige 2 timer og 15 minutter. Foto: Fjord Line

Følelsen heter forventning

Inne i kolossen kan dere senke skuldrene, spise godt og simpelthen kjenne på spenningen over hva som snart skal skje. Forventning er vel det vi gjerne kaller følelsen. Den gode følelsen.

For når skipet, som er det egentlige navnet på kolossen, klapper trygt til kai i danske Hirtshals, er dere farlig nær Lykkeland. Eller LEGOLAND® og Lalandia®, som det også heter hvis du ikke allerede har gjettet det.

Og hvordan kan vi påstå at feriesenteret Lalandia®=Lykkeland?

Lalandia® - et lite stykke familielykke på dansk jord. Foto: Lalandia
Lalandia® – et lite stykke familielykke på dansk jord. Foto: Lalandia

Det handler om å være sammen

Innledningsvis påpekte vi at hvis barna er lykkelige, så er vi foreldre lykkelige. Men aller best, er det når vi gjør noe morsomt sammen. Og det er nettopp det vårt reisetips til Lalandia® ved Billund handler om.

Her er vi alle samlet på ett sted og kan boltre oss i felles aktiviteter.  La hverdagen fare og sette klokken på Lalandia-tid.

Her er det nemlig aktiviterer for alle. Den viltre, den litt roligere, den skøyeraktige, den tenksomme og nettopp: den voksne!

På feriesenteret Lalandia® er det meste lagt til rette. Stedet er kanskje aller mest kjent for sitt utenomjordiske badeland, Aquadome. Men du verden – her er det ekstremt mye å velge mellom! Eller hva tenker du om et gigantisk innedørs lekeland, bowlingbaner, minigolf, bånn gass på multibanen, trampoliner og hoppeputer for å nevne noe?

Tornado - like gøy for liten som for stor :)
Tornado – like gøy for liten som for stor 🙂 Foto: Lalandia

For dere som allerede har tråkket ut barneskoene: sport, fitness, wellness og massasje.

For å si det på en annen måte: Den som klarer å kjede seg i Lalandias verden, er faktisk ganske kreativ 😉

Nevnte vi restauranter, kafeer og spisesteder i alle varianter? Og nevnte vi at Lalandia leier ut flotte feriehus? Og – informerer du feriesenteret på forhånd, kan dere til og med ta med familiens hund.

Men husk å vær tidlig ute med å bestille. For: du ønsker vel ikke å måtte stille deg selv spørsmålet :

HVA I ALL VERDEN SKAL VI FINNE PÅ MED BARNA I ÅR? HJELP!

Og sånn helt apropos: Drømmefabrikken LEGOLAND® ligger omtrent fem minutters gangavstand fra feriesenteret. Trenger vi si mer?

Eller jo: God tur!

BESTILL TUR TIL LALANDIA

 

 

 

 

 

668